Anouk

Ik vond de workshop van Pauline leuk, duidelijk en inspirerend. Vooral doordat we zelf aan het werk moesten, zette dit aan tot nadenken.
><

Eveline

Ik heb twee sessies gehad in Paulines praktijk, om te kijken wat mijn eventuele bijdrage zou kunnen zijn in een bestaande werksituatie.
Pauline is heel rustig en probeert snel een beeld te krijgen van de huidige situatie toegespitst op mijn rol daarin. Het bijzondere is dat zij, zonder enige vorm van oordelen, een schets maakt en door middel van een opstelling mij inzicht heeft verschaft in mijn situatie. Ik ben heel blij dat ik geweest ben en zou haar als coach iedereen aan kunnen bevelen.
><

Jeroen

Het heeft mij geholpen om mijn verhaal aan jou te vertellen, om bewust tijd voor mezelf vrij te maken en om meer naar de positieve kant van mijn verhaal te kijken. Ik vind dat je een prettige, toegankelijke en professionele houding hebt en rust uitstraalt.
><

Caroline

De coaching sessies hebben mij geholpen bij de bewustwording van en begrip voor mijn gedrag en gedachten. Ik vond de gekozen insteek heel erg nuttig en prettig! Het is fijn dat je op een kritische, rustige manier de zaken herformuleert en doorvraagt, waardoor dingen voor mij helderder worden. De coaching heeft een zeer positieve en blijvende impact op mij gehad.
><

Belinda

Ik was heel tevreden over de teamdag en het voortraject, met het thema omgaan met verandering, die Pauline voor ons georganiseerd en begeleid heeft.
><

Bart

De coaching kwam precies op het goede moment. Ik ben er door de coaching achter gekomen dat ik een beetje vast zat in mijn manier van denken. Ik vond de sessies erg verhelderend. Het heeft me over een drempel geholpen, en daardoor heb ik mijn zelf gemaakte functieprofiel kunnen bespreken in mijn organisatie. Ik vond het prettig dat je goed doorvroeg, goed luistert en weer teruggeeft. Als ik de kans krijg je ergens aan te bevelen zal ik dat zeker doen!
><

Leonie

Ik heb hier zeker wat aan gehad. Het traject heeft me meer inzicht verschaft. Ik ben er een sterker persoon van geworden!
><

Giles

Het heeft mij geholpen om meer mezelf te zijn en duidelijker keuzes voor mezelf te maken. Gedurende de sessies en verschillende oefeningen werd het me duidelijk dat ik erg op anderen gericht was bij het maken van keuzes. De oefeningen hielpen mij om keuzes te maken die dichter bij mij lagen en waar ik in geloofde. De aanpak van Pauline is rustig en evenwichtig, het stellen van de juiste vraag op het juiste moment. In samenwerking met de oefeningen resulteerde in antwoorden en bevindingen van mijn onderliggend die ik zelf nooit had verwacht.
><

 

Didier

Ik heb de sessies als positief ervaren en heb het gevoel dat ik meer durf dan voorheen. Ik heb door de sessies ervaren dat persoonlijke omstandigheden meespelen in de manier waarop ik op zaken op het werk reageer. Ik ben opener geworden naar anderen door zaken uit te spreken.
><

Ariela

Het traject heeft mij geholpen om me bewuster te worden van de criticus in mij. Ik accepteer nu meer dat bepaalde dingen spannend zijn. Ik vind dat je goed doorvraagt en doorprikt, waarbij je heel rustig aanwezig bent en niet je mening of oordeel oplegt.
><

Marijke

Ik ben me meer bewust van mezelf geworden. En heb ervaren dat ik minder streng voor mezelf hoef te zijn, en meer voor mezelf mag kiezen. Ik vond de sessies erg plezierig en verhelderend.
><

Ciska

Heel erg bedankt voor de coaching! Ik heb er echt veel aan gehad. Ik vind het fijn dat je met een holistische kijk zaken benaderd. Je hebt een prettige balans tussen mij aan het woord laten en zelf het woord nemen.
><

Marcel

Ik vond het erg prettig om eens uitgebreid stil te staan bij mijn verhaal. Ik vond het emotioneel, confronterend om alles te bespreken, maar het voelde goed. De oefeningen hebben me geholpen om te helpen ervaren wat mijn aandachtspunten zijn. En voor mijn gevoel is mijn vraag nu beantwoord in de zin dat ik duidelijker begrijp waardoor ik tegen confrontaties aanloop.
><

Silke

De sessies hebben me aan het denken gezet. En het is me duidelijk geworden dat ik veel moet van mezelf. Ik heb het gevoel dat de donkere, negatieve kant nu niet meer de boventoon voert. Ik heb leren inzien dat ik veel meer zelf de leiding kan en wil nemen in mijn leven. Ik vind dat je me heel natuurlijk en goed begeleid heb.
><

Veronique

Ik voelde me op mijn gemak zodat ik mijn verhaal kwijt kon. Ik vond het wel lastig om tijd voor mezelf vrij te maken, maar dat is me wel gelukt. Ik vond het goed dat je mij een spiegel voorhield.
><

 

Kloeze & Coaching