Declutter your mind

Eindelijk
vakantie, wat was je hieraan toe! Gezellige avonden uitgebreid buiten eten met familie en vrienden. Heerlijk doen waar je zin in hebt. Sporten, ontspannen een boek lezen, spelletjes spelen en lekker luieren in de hangmat. Het leven is goed!

Langzaam
merk je dat de voortdurende onrust in je hoofd afneemt. Je voelt je steeds meer ontspannen, uitgerust en geniet van de tijd voor jezelf en elkaar. Je hoeft je niet langer druk te maken over alles wat nog moet. Je hebt in tijden niet zo goed geslapen. Het wordt langzaam rustig in je hoofd. En je merkt (en de mensen om je heen) dat je niet meer meteen geïrriteerd raakt als er iets niet goed gaat. Hoe fijn!!

En dan….
kom je terug van vakantie…… en verbleekt het ‘na de vakantie ga ik het anders doen’ voornemen sneller dan je gehoopt had. Je agenda is alweer gezellig volgepland. Je mailbox barst ongeveer uit elkaar. Het regent buiten. En voordat je het weet ‘woon’ je weer in je hoofd, en ren je jezelf weer achterna. Druk, druk, druk als vanouds.

Kan dat nou niet anders?
Ik geloof van wel. En dan bedoel ik geen dramatische “ik vertrek” scenario’s. Maar juist hier en nu. Door je huidige situatie als uitgangspunt te nemen. En je bewust te worden van jouw tijds-verslinders en ruimte-verkleiners. Om vervolgens je aandacht (meer) te focussen op dat wat belangrijk voor je is. Waardoor je bewustere keuzes leert maken. Gebruik makend van je hoofd EN je gevoel. Je leert om meer aanwezig te zijn. Zodat je kan genieten van meer rust in je hoofd.

Daarom
heb ik de training: Declutter your Mind ontwikkeld. Een boeiende training van 4 keer. Waarbij de nadruk ligt op ervaren. Dus niet teveel erover praten. Want je wil juist meer in balans komen. En meer rust en ruimte in je hoofd creëren.

Dus
Heb je genoeg van altijd druk, vaak piekeren, veel moeten en moeite om alle ballen relaxed in de lucht te houden? 
Meld je dan voor 19 september aan door mij een mail te sturen: pauline@kloezecoaching.nl

Praktisch
Cursusdata: 26 sept, 10 okt, 24 okt en 7 nov 2017.
Kosten: 125 euro, dit is incl koffie en thee.
Lokatie: Maastricht

Ik ontmoet je graag de 26ste!

Hartelijke groet,
Pauline

Kloeze & Coaching