TIJD VOOR ACTIE

Je bent manager van een organisatie, afdeling of team. De organisatie is continu in beweging om concurrerend en aantrekkelijk te blijven. Dat vraagt veel van jou als leider en van je medewerkers. Je medewerkers maken veel uren, maar de kwaliteit van hun output verslechterd en de to-do lijst wordt langer. Ze zijn sneller afgeleid, gemakkelijker geïrriteerd en vertonen steeds meer reactief gedrag. Overleven op koffie, suiker, vette snacks en een snelle hap aan het bureau lijkt de standaard. Nu is het moment om actie te ondernemen zodat uitval, met alle vervelende emotionele en financiële gevolgen, kan worden voorkomen!

HOE KOMT HET EIGENLIJK?

Met 24/7 bereikbaarheid, bedrijven in beweging en de vele uitdagingen (zowel werk als privé) lijkt het vanzelfsprekend om nog meer tijd en energie in je werk te steken! De oplossing ligt echter in het beter leren sturen van je energie!!

Je medewerkers worden op mentaal en emotioneel niveau continu uitgedaagd. Tijd om de batterij weer helemaal op te laden is er meestal niet. En vaak worden ze nauwelijks uitgedaagd op innerlijk (drijfveren) en fysiek niveau. Zowel overmatig als te weinig gebruik leidt tot uitputting! Om optimaal te presteren moet je
> fysiek fit,
> emotioneel verbonden,
> mentaal gefocused en
> innerlijk verbonden zijn met jouw doel in het leven.

OPLOSSING

Met de energie-scan krijgen jij en je medewerker inzicht in de persoonlijke energie-balans. Waaraan besteed je je energie? Waar krijg je energie van? En waar lekt je energie weg? Het wordt duidelijk of er voldoende uitdaging en herstel is van de vier energie-bronnen. De prestatie-blokkades, zoals snel geïrriteerd zijn of voortdurend afgeleid zijn, waardoor je medewerker niet optimaal presteert worden helder. Hierdoor ontstaat meer bewustwording en ruimte voor verandering. De energie-scan kan een mooie ingang vormen van een coachingtraject.

MELD JE AAN

Wil je graag een energie-scan laten uitvoeren? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kloeze & Coaching