Wat belemmert jou om te zijn wie je bent, om te doen wat je wilt?

 

Tja, als je dat wist…dan zou je leven er heel anders uit zien!

 

IN DE IDEALE SITUATIE

Ben je helemaal jezelf en kom je volledig tot je recht. Doe je wat jij echt wilt, waar je energie van krijgt. En dat straal je uit! Je voelt je vitaal, bent in balans, zorgt goed voor jezelf en straalt rust en vertrouwen uit.

IN WERKELIJKHEID

Heb je meer het gevoel dat je aan het overleven bent. Het is altijd druk met werk, familie, vrienden en sociale bezigheden. Continu is er een soort onrust in je. ‘Is dit nu wat ik wil?’

NOODZAAK

Je doet hard je best op je werk. Maar krijgt er te weinig voor terug. Stress en vermoeidheid zijn er eigenlijk altijd. Net als fysieke klachten zoals hoofdpijn, spijsverteringsklachten of rugklachten. Je piekert veel over je werk en slaapt steeds slechter. Communicatie met mensen om je heen gaat steeds stroever. Zo doorgaan gaat niet meer.

OPLOSSING

De oplossing ligt in het beter leren sturen van je energie!! Om optimaal te presteren moet je
> fysiek fit,
> emotioneel verbonden,
> mentaal gefocused en
> innerlijk verbonden zijn met jouw doel in het leven.

Met de energie-scan krijg jij inzicht in jouw persoonlijke energie-balans. Waaraan besteed je je energie? Waar krijg je energie van? En waar lekt je energie weg? Je wordt je meer bewust van jouw prestatie-blokkades. De energie-scan kan een mooie ingang zijn van een coachingtraject.

MELD JE AAN

Wil je graag een energie-scan doen? Neem dan contact met me op.

 

 

Kloeze & Coaching