Een gezonde flow to cash (of het ontbreken ervan) is heel voelbaar en zichtbaar.

Wil jij…

je met meer rust en focus richten op het creëren van mooie producten en diensten voor jouw klanten? En het verder uitbouwen van jouw bedrijf of team?

Maar…

gaat er er nu teveel energie verloren aan gedoe? En aan vervelende zaken die maar terug blijven keren? Of ervaar je onvoldoende grip op een gezonde instroom van mensen en middelen?

Flow to Cash traject

Maak dan kennis met mijn Flow to Cash traject. Ik help ondernemers en leiders op een ervaringsgerichte manier, om zich meer bewust te worden van wat er werkelijk speelt, en waar onbenutte kansen liggen, om vanuit daar de doorstroming te verbeteren.

Samen bekijken we waar het in jouw business lekker stroomt en waar het niet zo stroomt. Zo ervaar jij wat jij als leider kan doen om deze doorstroming te versterken.

We kijken hier zowel naar de feitelijke stroming uitgedrukt in cijfers, activiteiten en resultaten. Als naar de meer gevoelsmatige onderstroom.

Wat kan je van mij verwachten?

Met mijn bedrijfskundig-financiële en coachings-achtergrond help ik jou, om een gezonde flow to cash voor jouw organisatie te creëren.

Door mijn heldere blik en ervaringsgerichte manier van werken leer je (nog beter) de verbindingen te zien en te versterken tussen flow en cash. En gaan we praktisch aan de slag om belemmeringen op te lossen en onbenutte mogelijkheden te verzilveren.

Dat is wat ik noem Flow to Cash: inzichtelijk maken wat er cijfermatig en gedragsmatig werkelijk speelt en doen wat er nodig is om met meer gemak het gezamenlijke doel van jouw onderneming te realiseren.

Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw vraag te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kloeze & Coaching