Pauline Kloeze (’75)

Ruime ervaring als Bedrijfskundige Controller in het bedrijfsleven en als Persoonlijk Systemisch Leiderschaps-coach.

Nu combineer ik mijn bedrijfskundige & coaching achtergrond om organisaties succesvoller en betekenisvoller te maken met mijn Cash & Flow programma. En begeleid ik  daarnaast met mijn Persoonlijk Leiderschapstraject individuele mensen om steviger hun plek in te nemen.

Als Bedrijfskundige Controller heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende financiële functies. Ik vond het boeiend om het financieel bewustzijn in de organisatie te vergroten. En het verhaal achter de cijfers boven tafel te krijgen. Ik miste echter “de mens achter de cijfers”.

Door verschillende (interne) trainingen werd ik steeds nieuwsgieriger naar “waarom mensen in hun werk doen wat ze doen, terwijl dat niet altijd logisch lijkt te zijn”. En nam ik het moedige besluit om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik heb verschillende coachings-opleidingen gevolgd, waarbij vooral het systemisch werken (bekend van familie- en organisatieopstellingen) mij heeft geraakt. En heb, nu al weer meerdere jaren, met veel plezier en succes mijn eigen coachingspraktijk.
(zie ook mijn profiel op LinkedIn).

Naast coach & ondernemer zijn, vind ik het belangrijk om te sporten, het liefst buiten in de prachtige Limburgse natuur. En om actieve dingen te ondernemen met mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast hou ik van gezond (veel groente) en lekker eten. En echt de tijd nemen voor een goed gesprek en een heerlijk glas wijn samen met vrienden.

Kloeze & Coaching