KENNISMAKINGS GESPREK

Voor coaching is het heel belangrijk dat wij een goede klik hebben en dat jij je op je gemak voelt. Mijn website geeft een eerste indruk van wie ik ben en wat ik doe. In een kennismakings-gesprek merk je vanzelf of je inderdaad door mij gecoacht wil worden. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we wat jouw vraag, probleem is. Aan het einde van het gesprek geef je aan of je een coachingstraject wilt opstarten.

 

stip-vogel1

ZORGVULDIGHEID EN RESPECT

Zorgvuldigheid en respect voor de ander zijn voor mij heel belangrijk. Ik creëer een veilige setting waarin jij aan jouw proces kan werken. Van jou verwacht ik dat je uiterlijk 24 uur vantevoren een afspraak afzegt, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

WIE BETAALT?

Werkgever
Veel werkgevers zijn bereid om in het kader van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan-begeleiding en duurzame inzetbaarheid een coachingtraject te betalen. Ik raad je aan om bij je baas of HR manager aan te geven dat je dat graag wilt en na te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Jij
Voor particuliere coaching hanteer ik een lager tarief, dan bij zakelijke trajecten.
De kosten van een coachingtraject in het kader van loopbaan-coaching kun je, onder bepaalde voorwaarden, opvoeren bij de belastingdienst als studiekosten. Hierdoor krijg je een gedeelte via de belastingteruggave terug. Kijk hiervoor op de site van de belastingdienst.

stip-vogel2

 

Kloeze & Coaching