Ik heb al vele mensen met succes en plezier mogen coachen. Ieder mens is uniek en ieder coachingstraject bijzonder. Wat overeenkomt is mijn aanpak, waarbij de aandacht gericht wordt op dat wat er werkelijk speelt. Met de focus op dat wat jij wilt bereiken met het traject. Hierdoor ontstaat er ruimte om voorbij je belemmering(en) te groeien. Het is ieder keer weer gaaf om te ervaren als iemand mede door het coachingstraject met vergroot zelfvertrouwen en effectiever gedrag meer voldoening en rendement uit zijn/haar werk weet te halen.

De feedback die ik vaak krijg:

  • Je straalt rust uit en weet op een prettige, heldere manier de ander tot inzicht in de essentie te laten komen,
  • Je oprechte aandacht voor de ander geeft mensen het vertrouwen dat ze zich echt gehoord en gezien voelen met hun verhaal,
  • Je kan complexe zaken snel terug brengen tot de kern, waardoor er overzicht en rust ontstaat,
  • Jouw achtergrond in het bedrijfsleven maakt dat mensen zich echt begrepen voelen,
  • De positieve verandering is al snel zichtbaar en merkbaar bij zowel de coachee als zijn/haar omgeving.

Ik werk veel met ondernemers en met mensen werkzaam bij (profit en not for profit) organisaties, zoals Arcadis, DSM, Gemeente Heerlen, Zuyderland, Maastricht University, Merck, Tandartsenpraktijk Jekerdal, Sevagram (via Holland Fit), Politie Nederland ea.

Enkele reacties van mensen die ik heb mogen coachen:

  • Pauline is heel rustig. Het bijzondere is dat zij, zonder enige vorm van oordelen, een schets maakt en door middel van een opstelling mij inzicht heeft verschaft in mijn situatie. Ik ben heel blij dat ik geweest ben en zou haar als coach iedereen aan kunnen bevelen. E.B.
  • De coaching sessies hebben mij geholpen bij de bewustwording van en begrip voor mijn gedrag en gedachten. Ik vond de gekozen insteek heel erg nuttig en prettig! Het is fijn dat je op een kritische, rustige manier de zaken herformuleert en doorvraagt, waardoor dingen voor mij helderder worden. De coaching heeft een zeer positieve en blijvende impact op mij gehad. C.M.
  • Ik ben er door de coaching achter gekomen dat ik een beetje vast zat in mijn manier van denken. Ik vond de sessies erg verhelderend. Het heeft me over een drempel geholpen. Ik vond het prettig dat je goed doorvroeg, goed luistert en weer teruggeeft. Als ik de kans krijg je ergens aan te bevelen zal ik dat zeker doen! B.G.
  • Het heeft mij geholpen om meer mezelf te zijn en duidelijker keuzes voor mezelf te maken. Gedurende de sessies en verschillende oefeningen werd het me duidelijk dat ik erg op anderen gericht was bij het maken van keuzes. De oefeningen hielpen mij om keuzes te maken die dichter bij mij lagen en waar ik in geloofde. De aanpak van Pauline is rustig en evenwichtig, het stellen van de juiste vraag op het juiste moment. In samenwerking met de oefeningen resulteerde in antwoorden en bevindingen van mijn onderliggend die ik zelf nooit had verwacht. G.G.
  • Heel erg bedankt voor de coaching! Ik heb er echt veel aan gehad. Ik vind het fijn dat je met een holistische kijk zaken benaderd. Je hebt een prettige balans tussen mij aan het woord laten en zelf het woord nemen. C.B.

 

 

 

Kloeze & Coaching