Welkom bij Kloeze & Coaching!

Je wilt graag…
meer enthousiasme, plezier, voldoening en energie uit je werk halen!

En niet langer het…
“is dat nou wat ik wil”-gevoel, met alle stress, onrust, piekeren, vermoeidheid, fysieke klachten en zoek-geraakte work-life balans.

Je beseft dat nu het moment is gekomen om met jezelf aan de slag te gaan!

Ik, Pauline Kloeze, coach mensen die meer energie uit hun werk willen halen! Door meer in verbinding met zichzelf en de ander te zijn. Dat is wat mij boeit, waar ik energie van krijg. En daarom bied ik jou graag een doelgericht coachingstraject!
Meer over mij vind je onder ‘wie ben ik’.

 

 

Energie en verbinding zijn de kernwoorden van mijn aanpak.

  • Krijg je energie van het werk dat je doet? En voel je je verbonden met je werk en de mensen waarmee je samenwerkt?
  • Of lekt je energie weg? En ben je de verbinding met hetgeen jij belangrijk vindt en graag wilt doen kwijt geraakt?

Kenmerkend voor mijn aanpak is het hoofd (ratio) aan het woord laten, het hart (gevoel) er (weer) bij betrekken en de signalen van het lichaam benoemen. De verbinding tussen hoofd, hart en lichaam wordt weer hersteld en de energie kan weer stromen. Dat maakt dat je echt kan zijn wie jij bent, en kan doen wat jij wilt!

Ik maak hierbij gebruik van verschillende diepgaande, effectieve werkvormen, zoals Familie- en Organisatieopstellingen en Voice Dialogue. Uitgaande van jouw energiebalans haal je met mijn aanpak in 4 stappen het beste uit jezelf! Deze stappen worden in de volgende vier ‘tegels’ toegelicht.

Kloeze & Coaching