pauline

Ik ben Pauline Kloeze. Ik coach mensen die meer energie uit hun werk willen halen. Door meer in verbinding met zichzelf en de ander te zijn. Dat is wat mij boeit, waar ik energie van krijg.

 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Bedrijfskundige Controller. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende financiële functies. Juist de interactie met andere mensen, hen ondersteunen en uitdagen op het financiële vlak, vond ik interessant. Goede beoordelingen, leuke collega’s, fijn salaris…maar ik zocht naar meer diepgang in de interactie met mensen. Daarom heb ik verschillende coaching en vitaliteit-opleidingen gevolgd om daar gehoor aan te geven : Leven en werken vanuit je ziel & Systemisch denken en handelen bij Ineke van Keulen, Lifecoaching opleiding & Lichaamsgerichte coaching opleiding bij het Atma Instituut, Voeding-Gezondheid-Levenswijze opleiding bij de Europese Academie en Psychosociale basiskennis bij het EEN-instuut. (zie ook mijn profiel op LinkedIn). Mijn eigen coachings-praktijk in Maastricht stelt mij in staat om echt te doen wat ik graag wil en wat bij mij past.

 

WAAR KRIJG IK NOG MEER ENERGIE VAN?

Ik hou van sporten, nu vooral hardlopen en bootcamp. Onderneem graag (actieve) dingen, hou van samen lekker eten en echt tijd met elkaar doorbrengen. Ik verdiep me graag in gezonde voeding en coachingsonderwerpen.

Ik ben coach, ondernemer en ook trotse moeder van 3 kleine kinderen, getrouwd met mijn stoere man, dochter van mijn lieve ouders, nummer 2 van 4 fijne zussen en trouwe vriendin.

Betekent het dat ik altijd bruis van de energie? Helemaal aanwezig ben in het hier en nu? Altijd in verbinding met mezelf en de belangrijke mensen om mij heen? Nee. Ik heb ervaren dat het een proces is. Een proces
> van bewustwording,
> van zelf hiervoor verantwoordelijkheid nemen,
> van fouten durven maken en daarvan willen leren,
> van nieuwsgierig naar mezelf zijn,
> en van compassie leren tonen naar mezelf.

Dat heeft mij heel veel gebracht!
Mijn achtergrond in het bedrijfsleven, mijn opleidingen op het gebied van coaching en vitaliteit en mijn eigen transformatieproces maken dat ik jou graag begeleid bij jouw proces.

 

Kloeze & Coaching