Declutter your Mind

rust & ruimte in je hoofd

 

 

Is het gezellig daar boven:-)?

Heb je soms ook het gevoel dat je in je hoofd ‘woont’. Altijd bezig met alles wat je nog wilt of moet doen? Oneindige lijstjes in je hoofd en een mailbox waar geen einde aan komt? Druk, druk, druk…..

Kan dat nou niet anders?

Ik geloof van wel. En dan bedoel ik geen dramatische “ik vertrek” scenario’s. Maar juist hier en nu. Door je huidige situatie als uitgangspunt te nemen. En je bewust te worden van jouw tijds-verslinders en ruimte-verkleiners.

Om vervolgens je aandacht (meer) te focussen op dat wat belangrijk voor je is. Waardoor je bewustere keuzes leert maken. Gebruik makend van je hoofd EN je gevoel. Je leert om meer aanwezig te zijn.

Declutter your mind! 

Daarom heb ik de training: Declutter your Mind ontwikkeld. Een boeiende training van 4 keer. Waarbij de nadruk ligt op ervaren. Dus niet teveel erover praten. Want je wil juist meer in balans komen. En meer rust en ruimte in je hoofd creëren.

Hoe gaan we dat doen?

In deze training zijn verschillende krachtige technieken samengevoegd, onder andere Voice Dialogue, Opstellingen, Mindfulness, Visualisatie en Meditatie.

Hierdoor word jij je meer bewust  van jouw tijdsverslinders en ruimteverkleiners. En begrijp jij beter hoe deze voor jou en (vooral ook) tegen jou werken. En leer je om beperkende gedachten te doorbreken. Om zo stappen te zetten om meer tijd & ruimte te maken voor jezelf.

Meer tijd & ruimte voor jezelf betekent:

-meer rust
-meer aandacht voor de ander (klinkt tegenstrijdig, is het niet)
-meer focus
-meer energie

Wanneer

De volgende training heb ik nog niet gepland. Heb je interesse om deze te volgen, voor jezelf of je team, neem dan contact met mij op. De training kan zowel op een avond als overdag ingepland worden.

Waar

De training vindt plaats in Maastricht of op jouw eigen lokatie.

Tot binnenkort!

hartelijke groet,

Pauline

 

 

 

 

Kloeze & Coaching